Referencer


Ovenfor ses et udsnit af kunder, jeg har lavet større kvantitative eller kvalitative projekter for.


Referencer fra udvalgte kunder


Michael Ohmsen, kampagneansvarlig, Danmarks Naturfredningsforening

 

”Fredslund Research har lavet en undersøgelse blandt alle, der har lavet en personlig klima-aftale ifm. en af vores kampagner. Undersøgelsen gav os en god forståelse af brugernes overvejelser, erfaringer og udfordringer med at leve klimaklogt. Samtidig kan undersøgelsen vise effekten af vores arbejde, hvilket giver en enormt stor værdi både internt og eksternt. Samarbejdet med Annemette har været en stor fornøjelse. Hun arbejder meget hurtigt og fleksibelt og har i den grad løftet og kvalificeret undersøgelsen.”Thomas Telving, Direktør og ejer af Telving & Co (Telving.dk)


Jeg har brugt Annemette til at hjælpe med design og gennemførelse af en avanceret kommunikationsanalyse for en offentlig organisation. Annemette bidrog i væsentlig grad til projektets succes. Hendes indsigt i og erfaring med analyse er stor, og hun springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Og så er hun heldigvis super rar at arbejde sammen med.”Søren Flemming Larsen, daværende CEO for Interflora


"At gøre vores forarbejde! Det er helt essentielt at forstå det marked vi, Interflora, befinder os i ud fra læresætningen, at det vi gør i dag, gør vi på baggrund af det, vi gjorde i går og det skal danne basis for det, vi vil gøre i morgen. Derfor ville vi igangsætte en større og kontinuerlig tilfredshedsundersøgelse – et KPI-barometer. Hertil blev Fredslund Research anbefalet – et valg vi ikke har fortrudt.


KPI-barometeret blev udarbejdet i tæt samarbejde med Fredslund Research som en kontinuerlig måling af Interfloras performance på service, kvalitet og pris, både i forbindelse med salg digitalt og gennem butikker landet over. Målingen stiller skarpt på kundernes oplevelser i forbindelse med køb, og ligeledes på slutmodtagernes tilfredshed med de leverede produkter. Vi er glade for denne måling som et ad hoc salgs- og ledelsesværktøj, der bruges i vores daglige drift og som rapportering".Arne Ullum, daværende Adm. direktør, ansv. chefredaktør hos Søndagsavisen


"Annemette er meget værdiskabende for en medievirksomhed, fordi hun evner på en gang at have fokus på kunden, at gøre sin viden operationel internt i virksomheden og så har hun den faglige ballast, der betyder, at man som leder er tryg ved at bruge analyserne offensivt. Annemettes analyser endte ikke på de store døde arkivhylder, men derimod på redaktionsmøderne, i sælgernes salgsmapper og centralt på ledelsesteamets møder - altså der hvor de skabte top- og bundlinje".


Marianne Benzon Nielsen, Direktør for Børnecancerfonden


"Annemette Fredslund har i løbet af de sidste par år lavet flere forskellige analyser for Børnecancerfonden. Kvaliteten af analyserne har vi været meget tilfredse med, og det er nemt at skabe sig et overblik i analyseresultaterne, da analyserne er skrevet i et let tilgængeligt sprog, er godt opbygget og velstruktureret. Samarbejdet har været godt og Annemette har været meget lydhør for vores input".Søren Krogsgaard, Direktør og ejer af Holy Truffle (holytruffle.dk)


"Fredslund Research er en virkelig værdsat samarbejdspartner i vores arbejde med såvel målgruppe-analyser til kommunikationsstrategier som vores løbende databaserede PR for kunderne. Fredslunds fokus på at sikre en operationel værdi af analyserne er grunden til, at vi altid kommer tilbage efter mere".Jan Øberg, CEO hos ITAMOrg


"Vi har med stor tilfredshed brugt Fredslund Research til forskellige opgaver. Sidst men ikke mindst i forbindelse med udvikling af IT Asset Management kursusmateriale. En vanskelig opgave, som kræver store forudsætninger og indsigt i en kompleks verden. Fredslund Research var hurtig til at sætte sig ind i opgavens kompleksitet og herunder researche den baggrundsviden, som var nødvendig for at kunne løse opgaven. Opgaven blev løst til vores store tilfredshed og nøjagtigt med den store kvalitet, som vi forventede. Vi kan kun på det kraftigste anbefale Fredslund Research, der med stor nysgerrighed, akkuratesse og struktur har formået at finde dybden og løse vores behov".