Om og CV

Om Fredslund Research


Fredslund Research er en analysevirksomhed, der har eksisteret siden 2013, og tilbyder kvantitative analyser og databearbejdning, samt kvalitative analyser, herunder fokusgrupper, moderation og dybde-interviews.


Jeg, Annemette Fredslund (f. 1973), er freelance analytiker og moderator og ejer af Fredslund Research. Jeg har mere end 20 års analyseerfaring fra analysebranchen og mediebranchen. 


Mit primære fokus er at give mine kunder et operationelt og strategisk vidensgrundlag for udvikling og optimering af indsatser, positionering, produkter og koncepter.


Jeg har solid indsigt i både den private og offentlige sektor og på tværs af B2B og B2C segmenter. Mine kunder tæller bl.a. detailhandlen, medier, NGO'er, finanssektoren, bilproducenter, teleselskaber, tech-virksomheder, PR bureauer, offentlige styrelser og mange flere.


Jeg samarbejder tæt med flere partnere inden for dataindsamling (fx befolkningspaneler), it-udvikling, PR, kommunikation og kan derfor tilbyde brede og integrerede løsninger, lige fra analyse til eksekvering.


Du kan se mit CV nederst på denne side, hvis du ønsker at vide mere om nogle af de projekter, jeg har lavet gennem tiden.