Kommunikations- og medieanalyser

Kommunikationsanalyser


Mine kommunikations-og medieanalyser måler afkastet af jeres kommunikationsindsatser og sætter fokus på successer og forbedringsområder i jeres kommunikation både internt og eksternt.


Analyserne giver jer mulighed for at styrke omdømme og kendskabsgrad inden for de dagsordener, som understøtter jeres forretning. Dermed kan I opnå en top of mind position, som er afgørende for salg og kundeloyalitet.


Nedenfor kan du læse eksempler på vores kommunikationsanalyser.

 


Medieanalyser

Jeg gennemlæser og analyserer systematisk jeres medieomtale og undersøger, om jeres kernebudskaber og dagordener har gennemslag i medierne, hvor mange seere og læsere, I er nået ud til, hvilke emner der driver den gode historie, og hvor meget I fylder i medierne i forhold til jeres konkurrenter. Dertil kan jeg udføre en løbende omdømmemåling, der afdækker, hvordan jeres omdømme bliver påvirket af medieomtalen. 


Analyser til PR-brug

Jeg har gode erfaringer med at gennemføre surveys, der kan give interessante historier og vinklinger til pressen, og som samtidig kan understøtte en virksomheds eller organisations kernebudskaber og dagsordener, samt øge synligheden i medierne. Jeg følger gerne op på resultaterne med en medieanalyse, der bl.a. kan vise, hvor bredt historien er nået ud.


Kommunikationsregnskab

En 360-graders analyse, der afdækker effekten af jeres kommunikationsindsatser overfor pressen, medarbejdere, medlemmer, kunder og andre interessenter. Analysen giver jer mulighed for at sikre konsistens i jeres kommunikation, og dermed at styrke jeres omdømme.


Effektmålinger

Jeg måler effekten af jeres kommunikationsindsatser i befolkningen eller i specifikke målgrupper. Har målgruppen set/bemærket jeres omtale eller kampagner? Har indsatserne flyttet holdninger? Er jeres omdømme blevet styrket? Har jeres kernebudskaber gennemslag? Hvilke budskaber bør I styrke yderligere? Det er nogle af de spørgsmål, mine analyser typisk stiller skarpt på. Jeg anbefaler en nulpunktsanalyse som et solidt grundlag for at vise et før- og efterbillede.


Øvrige analyser

Jeg skræddersyer analyserne til de udfordringer, mine kunder står overfor. Et indledende, uforpligtende møde er derfor første skridt mod at finde den optimale løsning.